Τελευταία Νέα
Διεθνή

Tucker Carlson: Ο κίνδυνος άμεσης σύγκρουσης Ρωσίας και Ευρώπης είναι μεγάλος… θα χτυπηθούν πόλεις στην Ευρώπη

Tucker Carlson: Ο κίνδυνος άμεσης σύγκρουσης Ρωσίας και Ευρώπης είναι μεγάλος… θα χτυπηθούν πόλεις στην Ευρώπη
«Ο πόλεμος στην Ουκρανία πρόκειται να κλιμακωθεί σε ένοπλη σύγκρουση στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων των πόλεων όπου στέλνετε τα παιδιά σας στο σχολείο. Στη Δύση, κανείς δεν φαίνεται να δίνει προσοχή», έγραψε
Σχετικά Άρθρα
Η Ευρώπη αγνοεί πεισματικά τη σοβαρότητα του κινδύνου άμεσης ένοπλης σύγκρουσης με τη Ρωσία, δήλωσε ο συντηρητικός Αμερικανός δημοσιογράφος Tucker Carlson στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης X.
«Ο πόλεμος στην Ουκρανία πρόκειται να κλιμακωθεί σε ένοπλη σύγκρουση στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων των πόλεων όπου στέλνετε τα παιδιά σας στο σχολείο. Στη Δύση, κανείς δεν φαίνεται να δίνει προσοχή», έγραψε.
Τα τελευταία χρόνια, η Ρωσία έχει παρατηρήσει πρωτοφανή δραστηριότητα του ΝΑΤΟ κατά μήκος των δυτικών συνόρων της.
Η συμμαχία επεκτείνει τις πρωτοβουλίες της και τις αποκαλεί αποτροπή επιθετικότητας.
Η Μόσχα έχει επανειλημμένα εκφράσει ανησυχία για την ανάπτυξη δυνάμεων του μπλοκ στην Ευρώπη.
Το Υπουργείο Εξωτερικών έχει δηλώσει ότι είναι ανοιχτό σε διάλογο με το ΝΑΤΟ, αλλά σε ισότιμη βάση, και ότι η Δύση πρέπει να εγκαταλείψει την πολιτική της στρατιωτικοποίησης της ηπείρου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης